XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


     
----Enllaços Web----
CEFIRE Xàtiva
CEFIRE Alzira
Conselleria d'Educació
  

 

 


El Col·legi Hernández guanya el “XII Premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira”

1

El Col·legi Hernández ha estat guanyador del XII Premi d’Experiències d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira, a la categoria d’Educació Especial, amb el Projecte “Shakespearience”, que va ser lliurat el passat dijous 25 de novembre.

Aquest projecte s’ha dut a terme amb un sistema alternatiu de comunicació, l’SPC. Aquest sistema, combinat amb la música, permet els alumnes de NEE reconèixer les emocions dels personatges de l’obra ‘Romeu i Julieta’ i els fa capaços d’expressar les seues pròpies emocions, aprenent així a gestionar-les en la seua vida quotidiana.


I la vida ens convida a ballar altre cop

El passat mes de setembre els antics alumnes del Col·legi Hernández de la quinta del 74, celebràrem un sopar 22 anys després d’haver acabat l’escola. Fou una nit de retrobaments, de converses, d’emocions i de festa. Una nit entranyable en què aconseguírem reunir-nos 21 companys i companyes que acordàrem repetir la trobada almenys una vegada a l’any. De segur que la pròxima ocasió en serem més. Una de les assistents, Cristina Grimaltos Ribes, ha plasmat les seus emocions en aquesta poesia. Llegir més.

1


Primera Trobada de socis europeus a Polònia

Eugeni, Amparo, Jose i Mariola han visitat la Szkola Podstawowa im.rtm.Witolda Pileckiego (Polònia), en el marc europeu de l’Associació Multilateral Comenius “Mens Sana in Corpore Sano. A Healthy Mind is in a Healthy Body” .

1

Durant la visita del 24 al 28 de novembre-10, hem estat acompanyants dels nostres socis d’Alemanya i Irlanda del Nord, la qual cosa ens ha permés reflexionar sobre la nostra tasca docent i compartir les nostres inquietuds.

En els pròxims dos anys visitarem tots els centres educatius participants en aquest projecte europeu. El nostre col·legi els acollirà en març de 2012.

“L’experiència no consisteix en el que hem viscut, sinò en el que hem reflexionat”. (PEREDA, José Maria de). Descàrrega de la presentació (powerpoint).

 

<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>