XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


     
----Enllaços Web----
CEFIRE Xàtiva
CEFIRE Alzira
Conselleria d'Educació
  

 

 


Aprenem xinés al nostre centre

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO , junt amb els seus professors, assisteixen a l’acció formativa d’Introducció a la llengua i cultura xinesa.  Aquest curs s’imparteix al nostre centre setmanalment en sessions de dues hores, fora de l’horari lectiu i de manera voluntària i gratuïta.

1

La nostra professora Li Ju Yang (Serena) és llicenciada en Filologia Hispànica i ha estat seleccionada pel govern xinés per introduir la seua llengua i cultura a Europa i aquesta iniciativa forma part d’un Programa experimental de la Conselleria d’Educació.


El Col·legi Hernández visitarà Stratford Upon Avon el 30 d'abril

El Comité organitzador ‘The Shakespeare Birthday Celebrations’ ens ha convidat a ser delegació espanyola a les celebracions que cada any tenen lloc en el poble natal de Shakespeare. Enguany seran del 30 d’abril al 2 de maig.

Aquesta invitació ha estat motivada per la difusió del projecte ‘Shakesperience’, premiat als Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira i presentat a les I Jornades de Plurilingüisme de la Comunitat Valenciana.

‘Shakesperience’ va sorgir després de la visita de Barbara Gentles, la professora britànica que ens va visitar el curs passat i va introduir l’autor i les seus obres al nostre alumnat. Aquest projecte és el recull de totes les activitats, realitzades a diferents etapes educatives (Infantil, Primària i ESO), en torn a Shakespeare. Cal destacar l’adaptació de Romeu i Julieta al SPC (Sistema Pictogràfic de Comunicació) treballada a l’aula de Pedagogia Terapèutica i Logopedia.

El proper mes d’abril, abans de la nostra partida a Stratford Upon Avon, gaudiren de nou de la presència de Barbara al nostre centre. Segur que ho passarem d’allò més bé i coneixerem una mica més a Shakespeare i podrem aprofundir en les tècniques metodològiques propostes per la Royal Shakespeare Company.

Podeu veure la invitació en aquest enllaç.


Rebem la visita de la Federació de Pilota Valenciana

El passat dilluns 14 de febrer, l’alumnat de 6é de Primària va rebre la visita dels representats de la Federació de Pilota Valenciana, Ricard Sentandreu (Villanueva de Castellón) i ‘El Moro’ (Alcantera del Xúquer). Aquesta visita forma part de les activitats programades dins del Projecte d’Innovació Educativa ‘Pilota a l’Escola 2011’. El passat curs també participarem i els nostres alumnes, que actualment cursen 1r d’ESO, es proclamaren campions autonòmics.

2

Dintre dels objectius de la nostra Associació Multilateral Comenius està la difusió a Europa d’aquest esport autòcton. En novembre a Polònia férem una presentació audiovisual a tots els nostres socis europeus i en les properes visites als seus centres realitzarem tallers amb el seu alumnat.

 

<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>