XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


     
----Enllaços Web----
CEFIRE Xàtiva
CEFIRE Alzira
Conselleria d'Educació
  

 

 


Associació Multilateral Comenius: 'Mens Sana in Corpore Sano'

El Col·legi Hernández forma part de l’Associació Multilateral Comenius “Mens Sana in Corpore Sano. A Healthy Mind is in a Healthy Body”(des d’agost de 2010 fins juliol de 2012). Els nostres socis europeus són els centres següents: Primate Dixon Primary School (Northern Ireland), Volksschule Unterwössen (Germany), Szkola Podstawowa im. Rtm. Witolda Pileckiego (Poland) i Cumhuriyet Ilkögretim Okulu (Turkey).

1

En març de 2012 acollirem en el nostre centre a professionals de cadascun dels centres associats i celebrarem una trobada en la qual avaluarem les activitats ja realitzades. També planificarem el Comenius European Nation Football Tournament de juny de 2012 a Irlanda del Nord, on  acudiran dotze alumnes i una representació del professorat del nostre centre. Ampliar notícia.


Els nostres alumnes s’inicien en la pràctica del rugbi

Els alumnes de 4t, 5é i 6é de Primària gaudiren el passat mes d’octubre de la presència de Tomas Pardo, ex seleccionador nacional de Rugbi i actual entrenador del Club de Rugbi Alzira, així com de Ricardo Trivaldos, jugador de la selecció espanyola i del Club Abelles València. Ambdós oferiren una xarrada informativa sobre el rugbi escolar i la possibilitat de practicar aquest esport al Club de Rugby Alzira. A continuació, els nostres alumnes posaren en pràctica tot allò aprés a la xarrada i s’ho passaren d’allò més bé.

1

La direcció del col·legi agraeix a Tomas Pardo i Ricardo Trivaldos la seua presència i l’atenció dedicada als nostres alumnes.


Celebrem el 9 d'octubre a l'escola

1

Podeu veure l'àlbum complet.

 

<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>