PARTICIPA A LA WEBXARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


XARXA CENTRES PLURILINGÜES


¡YO ESTOY EN EST!

Feu click ací


     

 

Comenius Multilateral
Partnership Web

 

 


 

 


BENVINGUTS AL CURS 2012 - 2013

26 SETEMBRE DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

Sota l’eslògan ‘Una llengua, una oportunitat’, els alumnes del Col·legi Hernández de Villanueva de Castellón han celebrat el 26 de setembre el Dia Europeu de les Llengües.

SPEAKER’S CORNER

Per començar, els alumnes de 3r d’ESO donaren la benvinguda al centre pel matí des del nostre particular Speakers’ Corner (en referència al mític racó de l’orador de Hyde Park en Londres) on es llegiren poemes i cançons en castellà, valencià i anglés. Tot açó acompanyat per la figura del pregoner, pretenent així unificar les tradicions britàniques i valencianes.

Els actes continuaren amb una representació de titelles anomenada “El Gat Menjalletres”  que forma part del nostre projecte plurilingüe “Shakesperience”, on Don Quixot, Romeo i Tirant lo Blanc s’uneixen per tal d’aconseguir que el gat Menjalletres els torne totes les lletres per poder escriure poemes d’amor a les seues benvolgudes Dulcinea, i Carmesina. Les titelles demanen la col·laboració dels espectadors en valencià, castellà i anglés per resoldre el problema.
A més, per tal que totes les llengües presents al nostre centre es trobaren representades eixe dia, alguns dels alumnes saludaren tots els presents en romanés, rus, francés, georgià, anglés, valencià i castellà. També hem elaborat un mural amb paraules i frases en tots les llengües presents en la Unió Europea i cada alumne portava un pin amb el missatge ‘Use your tongue’ que prèviament havien decorat. Des del centre es va convidar a tots els pares i mares a participar en les esmentades activitats.

Fou un dia de celebració i de prendre consciència que cada llengua que tenim al nostre abast representa una oportunitat i que la diversitat lingüística és font d’enriquiment cultural per a qualsevol societat.


L’OAPEE-MINISTERI D’EDUCACIÓ I CIÈNCIA VISITA EL NOSTRE CENTRE

El dia 3 d’octubre de  2012 reberem la visita al nostre centre de Dª Ana Carmen del Canto, Dª Julia López y D. Andrés Ajo, responsables dels Projectes Educatius Comenius i Grundtvig de l’OAPEE (Organisme Autònom Programes Educatius Europeus).


NI HAO – XINA

Un grup de professors i alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Hernández viatjà a Pequín i visità el Centre d’Educació Secundària, Beijing Nº39 Middle School del 15 al 25 de juliol. Dins del programa cultural tinguérem l’oportunitat de conéixer els llocs més representatius de la ciutat, aprendre les tradicions i aprofundir en l’aprenentatge de la llengua xinesa. La professora de xinés al nostre centre el curs 2010-2011 Ms Li Ju Yang, ens acompanyà en la nostra visita al Confucius Institute Headquarters- Hanban, on ens va rebre el Sr. Wang Huichang, coordinador de tots els professors voluntaris de xinés com a llengua estrangera a Europa.


<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>