XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


     

 

Comenius Multilateral
Partnership Web

 

 


 

 


TORNEM A GUANYAR EL PREMI D’INNOVACIÓ EDUCATIVA CIUTAT D’ALZIRA

El passat 24 de novembre es van lliurar els Premis d'Innovació Educativa Ciutat d'Alzira i pel que fa a la categoria d'Educació Especial, AU i Ensenyança Especialitzada, el premi es va concedir de forma compartida a l'experiència titulada "Creació de materials a partir d'una experiència amb pares, mares i xiquets/etes nouvinguts/udes" realitzada en el Centre d'Educació Infantil i Primària Trullàs de Benifaió i al nostre benvolgut "L'últim viatge de Tirant lo Blanc: una experiència plurilingüe per a treballar amb els alumnes amb necessitats educatives especials" realitzada càrrec de Miriam Sebastian i María Carbonell, coordinadores de l'experiència.


ENCONTRE DE MESTRES A LES ILLES CANÀRIES

La societat canaria Elio Antonio de Nebrija de professors de llengua espanyola i literatura ens va convidar a participar en el V Encontre i Mostra Internacional d’Experiències Didàctiques. Mariola (Cap d’estudis), Miriam (Mestra de pedagogía terapèutica) i Maria (Mestra d’audició i llenguatge) van presentar l’experiència “Shakesperience” i “L’últim viatge del Tirant”. Experiència que va resultar guardonada a Adeje (Tenerife) el 29 d’octubre de 2011 amb el 2n premi d’Experiència Bibliotecària.

FELICITATS!

 


EXEMPLE DE BONES PRÀCTIQUES EN PROJECTES EDUCATIUS EUROPEUS

Andrés Ajo Lázaro, al cap del servei Comenius del Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus (OAPEE) Ministeri d’Educació, en la seua exposició: La importància dels projectes europeus en el procés educatiu nomenà el nostre centre com a exemple de bones pràctiques i també mostrà el nostre video de la Setmana Comenius 2011, que resultà guardonat amb el Segon premi a nivel nacional.

¡GRÀCIES RAFA I MIRIAM PER UN VIDEO TAN MERAVELLÓS!


TERCERA VISITA COMENIUS A UNTERWÖSSEN (ALEMANIA)

Des del 4 al 8 d’octubre part de la nostra plantilla (Mariola, Helga,Neus, Carlos i Rafa) visitaren la nostra escola alemanya asociada en Volkschule Unterwössen (Bavaria).

Intercanviaren materiales elaborats sobre el nostre projecte “MENS SANA IN CORPORE SANA” i planificaren la propera visita que serà ací en Villanueva de Castellón del 13 al 17 de març on acollirem a tots els nostres companys europeus.

<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>