XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


     
----Enllaços Web----
CEFIRE Xàtiva
CEFIRE Alzira
Conselleria d'Educació
  

 

 


Presentem el nostre curtmetratge ‘La prova’ al Teatre Ideal

1

El passat dissabte 25 d’abril va tindre lloc al Teatre Ideal la presentació del curtmetratge ‘La prova’, la primera incursió cinematogràfica dels alumnes de 2n d’ESO del Col·legi Hernández.
La projecció de la pel·lícula va estar precedida d’una excel·lent presentació a càrrec de Manolo Moreno, professor de l’IES Vicent Gandia, que va fer un repàs dels aspectes més destacats d’aquest treball, sobretot pel que fa a la planificació, el muntatge i el treball multidisciplinari en el centre. A més, hi van participar els directors (Miriam Sebastián i Rafa Solves), el productor (Rubén Estrada) i dos dels actors protagonistes (Sarai Belda i Salva Gomar). També van assistir a l’acte l’alcalde, Alfred Gregori, el regidor d’educació, Juan Ramon Murillo, representats de tota la comunitat educativa, i sobretot, gent del poble.


Els alumnes de 2n d’ESO filmen un curt subtitulat en valencià, castellà i anglés

1

‘La prova’ és el primer curtmetratge realitzat pels alumnes de 2n d’ESO i dirigit per Miriam Sebastián i Rafa Solves, docents del Col·legi Hernández.
Aquest projecte s’emmarca dins del programa experimental sobre l’aplicació del Portfolio Europeu de les Llengües, en el Marc Europeu Comú de Referència, en els centres educatius. En aquest sentit el curt inclou aspectes clau en l’aprenentatge de llengües com, per exemple, el fet que els subtítols apareguen en valencià, castellà i anglés.
Per a la realització d’aquest treball, els alumnes i directors amb comptat amb la col·laboració del claustre de professors així com la direcció del centre.
A més a més, ‘La prova’ es presentarà com a treball d’investigació en les jornades d’intercanvi sobre el Portolio que se celebraran a Madrid el proper més d’octubre.


Celebrem carnestoltes recordant els contes tradicionals

1

Com cada any, el centre ha celebrat la festivitat de carnestoltes. En aquesta ocasió els personatges dels contes tradicionals han inspirat les nostres disfresses. Cada classe ha escollit una història com a eix temàtic. Si no assistireu a la cercavila, ací teniu una mostra.

 

<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>