XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


     
----Enllaços Web----
CEFIRE Xàtiva
CEFIRE Alzira
Conselleria d'Educació
  

 

 


El Col·legi Hernández campió autonòmic de frontó valencià i subcampió de raspall del projecte educatiu "Pilota a l´Escola"

Els alumnes de 6é de Primària del Col·legi Hernández S.L. es proclamaren el passat 11-11-09, a Massalfassar, Campions Autonòmics de Frontó Valencià (masculí) i Subcampions Autonòmics de Raspall (masculí).

El Campionat de “Pilota a l’Escola” és un programa educatiu inclós dins del Projecte d’Innovació Educativa de la Conselleria d’Educació de la Comunitat Valenciana.

1
1

El Col·legi Hernández S.L. , fidel a la seua política de qualitat i innovació educativa, es fa ressó d’aquests projectes educatius, amb els quals el col·legi té com a objectius: millorar el desenvolupament integral dels alumnes i inculcar-los els valors educatius de companyerisme, esforç, sacrifici i amistat.

La jornada comptà amb la presència de diverses autoritats polítiques, esportives i educatives de la nostra comunitat, entre les quals cal destacar la presència del Cap de Servei d’Avaluació, Innovació i Qualitat Educativa, En Jesús Garcia, i del Director General d’Esports de la Comunitat Valenciana, En Mateo Castellà, els quals feren entrega dels trofeus als guanyadors.

Els nostres campions de frontó valencià (Salva Martínez, Izan Izquierdo i David Pérez) així com els subcampions de raspall (Jesús Sansolí, Pablo Calatayud, Andreu Puertos i Iván Ferrer) mostraren en tot moment un alt nivell competitiu, deixant el nostre poble al més alt del medaller.

No ens podem oblidar de l’equip femení de frontó valencià (Maria Perales, Saray Francés i Miriam Gimenez), les quals, tot i l’alt nivell mostrat, caigueren en quarts de final. Això és bona mostra de l’alt nivell competitiu dels equips i de la dificultat del que ha aconseguit l’equip masculí.

La Direcció del Col·legi Hernández, el claustre de professors, l’AMPA i la resta de la comunitat educativa feliciten els campions i agraïxen, l’esforç, el sacrifici i la participació de tots els alumnes en aquest programa educatiu, i el treball ben fet pel seu mestre d’Educació Física, Oscar Estrada. Agraïm també la col·laboració de la resta d’alumnes, pares i mares, que animaren els nostres xiquets.


Berenar de la tardor

1

El primer divendres de novembre fem el berenar de la tardor. A classe treballem els fruits típics de la Tardor a la nostra comarca i ensenyem als xiquets/es a diferenciar els fruits secs dels carnosos. A més aquesta activitat ens ajuda a fomentar els hàbits alimentaris sans. Finalment berenem tots junts al pati els fruits característics de la tardor que han portat els xiquets/es a l’escola.

 

<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>