XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


 

     
----Enllaços Web----
CEFIRE Xàtiva
CEFIRE Alzira
Conselleria d'Educació
  

 

 

 

El Col·legi Hernández fou creat  l’any 1973 d’iniciativa privada i declarat d’interés social preferent. Hui en dia és un centre concertat.

En el curs 2008-2009 el Centre s’ha incorporat a la Xarxa de Centres de Qualitat. En la actualitat es troba  al nivell III i la Comissió de Qualitat rep assessorament i formació del CEFIRE d’Alzira i l’IVAQUE.

A més a més formem part de la Xarxa de Centres Plurilingües

El Claustre està format per 27 mestres:

Hem de destacar que el professorat que forma el Claustre presenta inquietuds per continuar amb la seua formació i per millorar la seua tasca docent, i així poder donar resposta a les necessitats de l’alumnat i participar en la seua formació integral. Entre els valors fonamentals que intentem aconseguir en la nostra tasca diària destaquen: la tolerància, l’enriquiment mitjançant l’intercanvi intercultural, el respecte cap a la resta de companys/es, sense cap distinció d’ideologies, creences, nacionalitats, costums, etc. Tot això, treballant sempre en col·laboració amb tots els membres de la comunitat educativa.

A més a més, l’Equip Directiu fomenta el treball cooperatiu i conjunt de totes les etapes, d’aquesta manera, el professorat realitza treballs de formació en aquesta línia, com per exemple: