XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


     

 

Comenius Multilateral
Partnership Web

 

 


 

 


PREMI D'INNOVACIÓ EDUCATIVA GENERALITAT VALENCIANA 2011

La guía didáctica del nostre curtmetratge “Desperta” ha estat guardonada amb el 1r Premi d’Innovació Educativa de la Generalitat Valenciana, a la Modalitat F als materials Didàctics corresponents a treballs d’investigació i innovació educativa.
La guia ha estat elaborada pels nostres companys Miriam Sebastian, Rafa Solves, Rubén Estrada i per Fortunato Tàpia, Tècnic de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Adictives (UPCCA) de la Mancomunitat de la Ribera Alta.
Enhorabona!!!

Mireu la notícia a la WEB del LEVANTE EMV.


VISITA COMENIUS

Del 9 al 14 de gener hem tingut el plaer d’acollir a professors d’Irlanda del Nord, Alemanya, Suècia i Dinamarca.
El motiu de la seua visita és continuar amb la planificació d’activitats del nostre projecte Comenius. 

 


PLA LECTOR

Des del nostre Pla Lector intentem que els nostres alumnes gaudeixin del moment de llegir i no relacionen la lectura tant sols en l’ambient acadèmic. És per això, que estem realitzant eixides per a llegir en diferents llocs del poble, per tal què els nostres alumnes vegen que es pot gaudir de la lectura en qualsevol espai i en qualsevol moment. Hem visitat la llar dels nostres majors on els xiquets van llegir diversos contes als usuaris de l’Associació Respir i també férem una visita al Centre de Salut per llegir contes sobre el naixement de nadons a les futures mamàs i a les que estan al període de lactància. 


 

<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>