XARXA CENTRES QUALITAT EDUCATIVA

- NIVELL 3 -

POLÍTICA DE QUALITAT

MAPA DE PROCESSOS


     
----Enllaços Web----
CEFIRE Xàtiva
CEFIRE Alzira
Conselleria d'Educació
  

 

 


Festa del 9 d'Octubre

1
1

A l’escola celebrem la festa del 9 d’octubre en commemoració de l’arribada del rei Jaume I al nostre poble.Els xiquets/es es disfressen de moros i cristians i fan una cercavila per les rodalies del poble. Aquesta cercavila és el colofó a tota una setmana d’activitats al voltant de la figura històrica del rei Jaume I.

1

Els alumnes del Col·legi Hernández són notícia al Miragall

1
1

Durant el curs 2008-9, diversos esdeveniments del centre han tingut la seua repercussió en el nostre poble. Una prova d’açò és la presència dels nostres alumnes en el número 213 del Miragall, el butlletí d’informació municipal. En aquesta publicació local podem veure els guanyadors del Premi Sambori 2009, així com la presentació del nostre primer curtmetratge.


Alexis Merí i els alumnes de 3 anys guanyen el Premi Sambori 2009

Alexis Merí Martí, alumne de 1r d’ESO, ha estat guanyador de la categoria individual de la onzena edició dels Premis Sambori pel seu treball ‘El drac Pep’. Es tracta d’una història fantàstica sobre un drac bromista,amb personatges típics de la literatura infantil i juvenil però amb una manera de contar la història molt original i amb una gran varietat lèxica. A més, hem de dir que Alexis escriu textos habitualment i ja havia participat en altres premis.
D’altra banda, cal destacar el premi col·lectiu a la classe d’Infantil 3 anys  per la història de ‘Lila i la Flauta’. El procés de creació ens l’expliquen ells mateixos: “Era dilluns. Quan entraren a la classe els 24 alumnes de 3 anys, varem veure una nota sorpresa  damunt de la taula. Ens posarem a l’estora i entre tots la varem llegir. Hauríem d’inventar una fantàstica història. Estàvem emocionats!”.
A partir d’aquest moment va sorgir la història de ‘Lila i la Flauta’. Lila era un xiqueta de 3 anys a qui li agradava molt la natura.
Per a fer el conte utilitzàrem diferents tècniques, com ara, plastilina, pintura de dit, etc.

 

<< Inici 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Fi >>