El Col·legi Hernández seguirà sent Escola Ambaixadora del Parlament Europeu

La tasca realitzada durant el primer any s’ha vist reconeguda pel Programa d’Escoles Ambaixadores, que ha atorgat a l’alumnat del Col·legi Hernández la màxima qualificació en l’avaluació final del projecte, així com una placa commemorativa que acredita al centre com Escola Ambaixadora del Parlament Europeu.

Llegir més


Llums, càmera i… educació! El Col·legi Hernández al FIC-CAT 2019

El curtmetratge I was here, protagonitzat per l’alumnat del Col·legi Hernández, ha estat seleccionat per participar en la 12a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, a Roda de Berà (Tarragona). El festival, que va tenir lloc del 8 al 15 juny, s’ha consolidat definitivament com el certamen de referència del cinema rodat en català, fomentant l’aprenentatge i l’ús del llenguatge audiovisual i multimèdia.

Llegir més


A Menjar sa! amb el Col·legi Hernández

L’alumnat del Col·legi Hernández ha participat un any més en la campanya “A menjar sa!”, dirigida per La Unió de Llauradors i Ramaders a través de l’Institut Valencià d’Investigació i Formació Agroambiental (IVIFA).

Llegir més


Els alumnes de 4 anys del Col·legi Hernández elaboren un menú saludable per a les seues famílies

Els passat 31 de maig els xefs de la classe de 4 anys del Col·legi Hernàndez elaboraren quatre plats per a uns comensals molt especials: les seues famílies.

Llegir més


El Col·legi Hernández obri les portes al Club de Tennis Castellonense

Dins de les activitats esportives anuals programades en l’Àrea d’Educació Física, el Col·legi Hernández va rebre ahir la visita de dos representants del Club de Tennis Castellonense: Zdravo Arapovic i Alejandro Martínez.

Llegir més