L’últim treball audiovisual del Col·legi Hernández és premiat a la MICE

El passat dissabte 23 d’octubre es va celebrar a Alzira la gal·la de lliurament de premis de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE).
… i també la vida, l’últim treball audiovisual del projecte Cinemàtics del Col·legi Hernádez, ha sigut premiat en la secció RQRQR de la mostra. El curmetratge és una adaptacio cinematogràfica d’un relat que va participar als Premis Sambori 2009. Com els ens treballs anteriors, la història se centra en els problemes amb què s’enfronten els adolescents i les seues relacions personals amb l’entorn més próxim.

El centre ha volgut establir un punt de partida per a la sensibilització i la prevenció del suïcidi juvenil dins l’àmbit escolar. En aquest sentit, per a completar aquesta experiència d’aprenentatge i oferir un recurs més a la comunitat educativa, el centre està elaborant una guia didàctica complementària, que presentarà pròximament.