El Col.legi Hernández, Campió del “Programa Pilota a l’Escola Secundària”

L’alumnat de 4t ESO del col.legi Hernández ha quedat campió del 2n cicle d’ESO del Programa “Pilota a l’Escola”.

A la vegada, l’equip de 2n ESO ha quedat tercer classificat del 1er cicle.

Les sèries finals d’aquest “Programa Pilota a l’Escola”, on han participat 16 equips de diferents col.legis de tota la Comunitat Valenciana, s’han celebrat a Ontinyent aquest divendres 28 de Maig.

Cal destacar el fet que l’equip actual de 4t ESO també es va proclamar campió a les passades edicions 2018 i 2019 (a l’edició 2020 no van participar per la pandèmia del Covid-19) . D’aquesta forma el nostre equip de 4t ESO es converteix en el primer equip que guanya tres edicions seguides.

Aquest programa mostra els beneficis de l’esport en general, i de la pilota valenciana en particular, i que van molt més enllà del desenvolupament físic. L’esport millora la socialització, uneix a les persones i fa de pont entre diferents orígens i personalitats.

El col.legi Hernández és conscient d’aquest potencial de l’esport i fa d’un programa tan arrelat al nostre col.legi una senya d’identitat, amb el qual contribuir de manera activa a mantindre viva la pilota valenciana com a part del nostre patrimoni cultural.

En una situació de pandèmia com la que estem vivint, els valors universals de l’esport són més necessaris que mai per fer joves saludables, actius i compromesos.

Enhorabona a tot l’alumnat participant!!!

Va de bo!!