Un passeig per conéixer Europa

El divendres 7 de maig el col·legi Hernández va celebrar el dia d’Europa. Com a ambaixadors juniors del Parlament Europeu, l’alumnat de 4t d’ESO junt a les famílies i el professorat organitzaren al llarg de tota la setmana activitats al voltant del que significa pertànyer a Europa.

Entre altres activitats, el nostres ambaixadors van explicar a l’alumnat d’infantil i primària les característiques més destacades de cada país, com ara els monuments, la gastronomia i la geografia. Igualment, l’alumnat d’infantil va gaudir d’una obra teatre basada en les llegendes típiques dels diferents països d’Europa.

D’altra banda, tots els cursos van realitzar activitats amb la mateixa temàtica: flipbooks, vídeos, rosco de “pasapalabra”, receptes dels menjars més coneguts, poemes dedicats a la UE, encreuats o dibuixos de llocs destacats d’Europa.

Com a cloenda, els músics del centre ens van delectar amb l’himne de l’alegria junt amb unes paraules sobre la celebració del dia d’Europa el dia 9 de maig.

Totes aquestes activitats s’emmarquen dins del programa d’escoles ambaixadores del Parlament Europeu. L’alumnat ha treballat de manera interdisciplinar i cooperativa, sobretot ha pres consciència del que suposa formar part d’Europa i de la convivència entre els diferents països.