Els escolars de Castelló celebraren el 9 d’octubre amb diverses activitats

El passat dimarts, 8 d’octubre , l’alumnat de 6é de Primària i de 1r de l’ESO de totes les escoles i de l’institut de Castelló encetaren les celebracions del 9 d’octubre amb la “Lectura continuada del “Tirant lo blanch”.

Des de les 9:30 fins les 13:30 els diferents grups d’escolars anaren ocupant, successivament, la sala de lectura de la primera planta de la Biblioteca pública municipal “Joan Fuster” per llegir, uns i escoltar els més, les aventures de l’heroi de Joanot Martorell.

Diuen que no hi ha festa sense vespra i les xiquetes i xiquets d’infantil i primària de Castelló participaren la vespra del 9 d’octubre en un taller de cuina a l’edifici del Mercat, on es pugueren preparar la seua pròpia mocadorà. En aquest espai xiquetes i xiquets d’infantil i primària elaboraren els dolços típics del 9 d’octubre i decoraren les seues mocadorades en un taller que va tindre una molt bona acollida.

L’endemà, 9 d’octubre, en finalitzar la passejada cívica, es lliuraren els premis del “IV Concurs de dibuix escolar del 9 d’octubre”. Mentre que, en començar la setmana, s’obria -al primer pis de la biblioteca municipal “Joan Fuster”- l’exposició dels més de 300 treballs presentats per l’alumnat; la qual romandrà oberta fins el proper divendres, 18 d’octubre.