Francesc Soler 2n classificat en la general de ciclisme

El xiquet castelloner Francesc Soler López ha quedat en segon lloc en la classificació general de ciclisme 2019 de la província de València en la categoria ‘principiant de segon any’.

Francesc ha realitzat aquesta temporada 16 curses, quedant el primer en cinc d’elles, a l’Énova, Castellar, Beniopa, Pinedo, Riba-roja i Picanya va pujar al més alt del pòdium, després en segon lloc ha quedat a 7 poblacions més entre les quals està Castelló i en les tres restants va quedar el tercer, aquests bons resultats l’han portat a acabar la temporada en el segon lloc de la classificació.

Aquestes competicions estan denominades Jocs Esportius amb l’objectiu d’adaptar el fenomen competitiu servint com a complement a la pròpia activitat esportiva que desenvolupen els joves en edat escolar i tenint en compte els valors formatius i constructors de la personalitat que han de considerar-se en aquestes edats.

En l’organització dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana col·laboren els Ajuntaments i federacions esportives dins dels seus respectius àmbits d’actuació i competències.

Sols ens queda felicitar Francesc i encoratjar-lo a què seguisca amb aquest esport que l’apassiona i que de segur són els primers premis d’una llarga llista que l’espera.

Enhorabona Francesc!!