El Col·legi Hernández seguirà sent Escola Ambaixadora del Parlament Europeu

La tasca realitzada durant el primer any s’ha vist reconeguda pel Programa d’Escoles Ambaixadores, que ha atorgat a l’alumnat del Col·legi Hernández la màxima qualificació en l’avaluació final del projecte, així com una placa commemorativa que acredita al centre com Escola Ambaixadora del Parlament Europeu.

Horacio Díez, coordinador nacional del programa, va visitar el nostre poble per conéixer de primera mà les nombroses iniciatives dutes a terme per l’alumnat ambaixador de 4rt d’ESO dins del marc de la Unió Europea.

Després d’una calurosa benvinguda a l’escola per part de l’alumnat d’infantil i primària, ambaixadors junior, futurs ambaixadors de 3r d’ESO i coordinadors del projecte es dirigiren a la sala multiusos de l’Obrera per participar en una xarrada-col·loqui, on abordaren els trets més rellevants de les institucions europees a través de dinàmiques participatives de debat i gamificació.

Horacio va certificar el notable progrés experimentat pel conjunt de l’alumnat ambaixador, que durant aquest any ha aprofundit en els seus coneixements sobre la Unió Europea i que, fins i tot, ha tingut l’oportunitat de portar la veu dels veïns i veïnes del nostre poble a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg. És per aquest motiu que, en nom dels organitzadors del projecte, Horacio va traslladar a l’alumnat la seua sincera felicitació, i els va encoratjar a continuar sent ciutadans actius i compromesos amb el futur de la Unió Europea i dels Drets Humans.

Enhorabona i a seguir construint Europa!