A Menjar sa! amb el Col·legi Hernández

L’alumnat del Col·legi Hernández ha participat un any més en la campanya “A menjar sa!”, dirigida per La Unió de Llauradors i Ramaders a través de l’Institut Valencià d’Investigació i Formació Agroambiental (IVIFA).

Aquesta activitat, que implica tant a l’alumnat d’infantil com a primària, té com a objectiu principal fomentar l’alimentació i els hàbits de vida saludables, promovent un comerç de proximitat i de qualitat.

Durant els dies de la campanya s’han repartit fruites de temporada, productes lactis com iogurt i llet, i una tassa reutilitzable i biodegradable per a tot l’alumnat.

Aquest tipus d’activitat encaixa de ple en la línia educativa del centre, que recentment ha renovat el “Segell de vida saludable”. Un distintiu concedit pel Ministeri d’Educació als centres educatius que han demostrat mantenir al llarg dels anys un projecte educatiu compromés amb el midi ambient i el foment dels hàbits de vida saludable.