Inauguració de l’Infopoint del Parlament Europeu al Col·legi Hernández

El passat divendres 9 de novembre es va inaugurar al nostre centre l’Infopoint del Parlament Europeu. Com a Escola Ambaixadora hem creat un espai dedicat a informar a tota la ciutadania sobre les novetats relatives al Parlament Europeu, les properes eleccions i les oportunitats que ens dóna la Unió Europea.
Per a aquest acte, vam comptar amb la presència de na Maureen McKenna (Executive Director of Education del Glasgow City Council) y na Lesley Atkins (International Education Officer de Glasgow City Council), el nostre Alcalde n’Oscar Noguera i n’Antonio Aviñó de la corporació Municipal.

info01

Els Junior Ambassadors de 4t d’ESO visitaran el proper 14 de desembre la seu del parlament europeu a Estrasburg. Durant aquesta visita a l’edifici Lousie Weiss, l’alumnat tindrà reunions de treball en grups multilingües per a preparar la presentació dels informes relacionats amb temes diversos: medi ambient i energies renovables, drets humans, patrimoni cultural, el futur d’Europa, migració i integració i oportunitats laborals per a joves. Finalment, hauran de defensar aquests informes en la sessió plenària que es desenvoluparà a l’Hemicicle del Parlament Europeu.

info02

Na Maureen McKenna també va participar al II Congrés Internacional del Cefire CTEM de la Comunitat Valenciana amb la ponència inaugural: “Serveis educatius de Glasgow, desenvolupament de polítiques i pràctiques en STEM i l’impacte de les associacions europees”.

info03