Una nova iniciativa per baixar els fums al tabac

fum1
El passat 31 de maig l’OMS va celebrar, com cada any, el Dia Mundial Sense Tabac amb la finalitat d’advertir dels riscos per a la salut associats al consum de tabac i promoure l’aplicació de polítiques per a reduir-ne el consum.

Des dels centres educatius, participem amb accions que pretenen evitar la incorporació de nous fumadors i fumadores, contribuir-ne a la deshabituació i sensibilitzar a tota la població en general. Dins d’aquestes accions als centres realitzem diferents activitats com l’aula itinerant del tabac, els projectes educatius per a la prevenció del tabaquisme i el concurs europeu “classes sense fum”.
fum2
Concretament en aquest últim concurs, ha estat guardonada la classe de 1r d’ESO del Col·legi Hernández per l’eslògan: abajo los malos humos y arriba esas sonrisas , realitzat per les alumnes Maria Martínez, Anna Encarnación i Carol Campos.

El premi fou lliurat pel director del Centre de Salut Pública de Xàtiva, Guillermo Jorques Aracil, i Marisa Moreno Jiménez, coordinadora de la Unitat de Promoció i Prevenció.

Enhorabona a les guardonades!