El Col·legi Hernández ha estat guardonat amb el Segell de Centre eTwinning

La Comissió Europea, mitjançant els Programes d’aprenentatge eLearning, ha atorgat un nou reconeixement eTwinning a 94 centres de tota Espanya, 13 dels quals a la Comunitat Valenciana, sent un d’ells el Col·legi Hernández. Amb aquest segell es reconeix la implicació en la plataforma eTwinning de tot el centre. Dita menció s’obté després de demostrar amb evidències que els centres han participat activament en eTwinning durant un mínim de dos anys, tenint almenys dos docents actius i havent rebut prèviament el Segell de Qualitat Nacional. A més, els centres guardonats han demostrat que acompleixen els requisits relatius a la seguretat en la xarxa, la col·laboració activa, la implicació de l’alumnat en les activitats desenvolupades al voltant d’eTwinning i la promoció i la difusió d’aquestes. Al present curs acadèmic el Col·legi Hernández es troba immers en 5 projectes eTwinning, dos dels quals han estat guardonats amb Segells de Qualitat Nacionals i Europeus.
etwinning2
La plataforma eTwinning s’ofereix als equips educatius per fomentar la col·laboració escolar en Europa, fent ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i recolzant als centres amb les eines necessàries que faciliten l’associació per a desenvolupar projectes en comú de manera internacional. Per altra banda, eTwinning ofereix també nombroses oportunitats de desenvolupament professional continu i gratuït en línia per al professorat dins del marc de la Comunitat Europea.
etwinning3
La nostra enhorabona a tota la comunitat educativa del Col·legi Hernández, que amb la seua implicació han fet possible aquest reconeixement, que avala una vegada més el treball realitzat en la continua internacionalització del centre a través dels Projectes Europeus.