Èxit del Col·legi Hernández en la 1ª edició de pilota a l’escola secundària

El passat 16 de maig els alumnes de 1r d’ESO del Col·legi Hernández, junt a més de cent alumnes de deu centres de Secundària, gaudiren del nostre esport autòcton en la fase final de la 1a edició de Pilota a L’Escola dirigida a l’alumnat d’ESO, a Massalfassar.
Els deu centres participants, provinents de localitats des de Borriana a Pedreguer, es van reunir en el trinquet i en el carrer de pilota de Massalfassar per a celebrar la primera trobada del projecte conjunt de la Generalitat i la Federació de Pilota. Els centres que participaren en l’encontre van ser l’IES Llombai de Borriana, Col·legi Hernández de Castelló, l’IES Càrcer, l’IES Consuelo Aranada d’Alberic, l’IES Pedreguer, Col·legi Esclavas de Maria de València, l’IES Escultor En Francés Badia, Col·legi José Lluch d’Alboraia, l’IES Parque Arqués de Benilloba i el Col·legi Asunción d’Ontinyent.
Els equips jugaren una primera fase on s’enfrontaren entre ells en les dos canxes de joc, demostrant tot el que han aprés dels seus professors. D’aquesta primera fase eixiren els quatre semifinalistes que van ser el Col·legi Hernández de Castelló, l’IES Càrcer, Consuelo Aranda d’Alberic i l’IES Pedreguer, sent el finalistes este últim i el Col·legi Hernández.
La final va estar molt disputada, però la gran actuació de tots els membres de l’equip del nostre centre va fer possible que aconseguirem la victòria final. El premi va ser entregat pel coordinador de pilota de la Generalitat Sebastià Giner i José Daniel Sanjuan, president de la Federació.
ENHORABONA!! i que rode la pilota.