EL COL·LEGI HERNÁNDEZ VISITA EL PELAYO

ELS ALUMNES DE 4T DE PRIMÀRIA DEL COL.LEGI HERNÁNDEZ GAUDEIXEN DE LES RENOVADES INSTAL·LACIONS DEL PELAYO

El passat 16 de gener els alumnes de 4t de primària del col.legi Hernández van visitar de nou el trinquet del Pelayo. Aquesta visita ha sigut diferent a les anteriors, ja que aquest any han pogut gaudir de totes les remodelacions realizades en els últims mesos.
El trinquet llueix una nova imatge després de canviar-se el sòl i el terraç de l’escala, a més a més de modificar la llotgeta d’autoritats i comptar amb un nou videomarcador d’última generació.
La visita va començar en la zona d’exposició del Museu de la pilota El Genoves, on es posa en valor la indumentaria, els articles inédits de reconeguts jugadors i una col·lecció de pilotes per a conèixer com han anat canviant al llarg del temps.
Fredi (ex-jugador professional ) ens va explicar mitjançant una breu introducció i un vídeo, la història del trinquet del Pelayo des de la seua construcció fins l’actualitat.
Per últim, el que més va agradar als nostres alumnes va ser poder gaudir de jugar a raspall, i sobretot que han jugat al Pelayo, «La Catedral de la Pilota Valenciana».
Com ens va dir Fredi «quan un jugador de pilota s’anunciava al Pelayo, ja podia anar a jugar a qualsevol trinquet».
Una experiència inoblidable per al nostre alumnat que fa que conega i estime la pilota.

Mireu totes les fotos fent click ací!