II Visita Pedagògica del CEFIRE-València al Col·legi Hernández

El 22 de març va tindre lloc la II Visita Pedagògica “Jornada de bones pràctiques educatives” organitzada pel CEFIRE-València.

L’Equip docent del Col·legi Hernández va mostrar als assessors del CEFIRE Vicent Galan ,Maite Medina i a 15 docents de diferents centres de primària, les metodologies i activitats innovadores que estan implantades, com ara: experiències europees ( Associacions multilaterals Comenius, cursos de formació KA1 Erasmus +, Associacions estratègiques KA2 Erasmus+, projectes eTwinning, intercanvis, etc.), Pla de Foment Lector, aprenentatge cooperatiu, Pilota a l’Escola i materials audiovisuals de creació pròpia per a treballar diferents temàtiques socials.

El centre agraeix l’oportunitat de mostrar i compartir aquestes experiències didàctiques amb altres professionals.

En paraules dels Assessors del CEFIRE: “Aquestes activitats tenen un gran impacte i efecte transformador en el professorat visitant que hi participa.”