Dia Europeu de l’Esport

Alumnes del Col.legi Hernández s’han juntat amb milers de xiquets/etes d’Espanya per participar activament en les activitats del European School Sport Day.

 El European School Sport Day celebrat el 30 de setembre de 2016 en el col.legi Hernández va permetre que els alumnes realitzaren nombroses activitats, Sambori, bàsquet, futbol, volei, pilota valenciana «raspall»,etc.

European School Sport Day és una celebració que junta el mateix dia a milers d’alumnes d’educació primària i secundària de tota Europa, per a que realitzen activitats relacionades amb l’Educació Física i l’esport.

Aquest any, els col·legis participants han dedicat un dia a realitzar activitats per a promocionar l’Educació Física entre els seus alumnes.

Els col.legis inscrits en el European School Sport Day tenen accés a una varietat de recursos, guies i idees al voltant de la promoció de l’activitat física i esportiva.

Publicació a la web COLEGIOS CON EL DEPORTE

http://www.colegiosconeldeporte.com/exito-de-participacion-en-el-dia-europeo-del-deporte-escolar/

I al Miragall!

http://www.elmiragall.org/noticia/299/el-collegi-hernandez-participa-en-la-celebracio-del-european-school-soprt-day/twitter/9523?utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook