LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL COL·LEGI HERNÁNDEZ PARTICIPA EN LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA (EUROPEAN MOBILITY WEEK 16th-22nd SEPTEMBER)

 movsost1 movsost2

Hui dijous 22 de setembre ha estat un dia molt especial al col·le, hem participat en el Dia sense Cotxes amb el lema “Hui descansa el cotxe”. El 75% de l’alumnat ha vingut al centre amb mitjans de transport públics o a peu. Alguns familiars els han volgut acompanyar.

Volem agrair també al Regidor d’Educació Lluís Piqueras la seua implicació en la organització de la Mostra de Mobilitat Sostenible Intel·ligent: economia potent per als alumnes de 6é i 1r d’ESO que ha tingut lloc al Poliesportiu Municipal.

Podem dir que hui el nostre poble ha demostrat que un futur més sostenible és possible i que amb iniciatives com aquestes ho podem aconseguir.

movsost4 movsost3