RECONEIXEMENT A LA QUALITAT 2015 PER “Europa: Associacions Educatives Europees, present i futur”

El Col·legi Hernández com a part de l’ Aliança d’Associacions Comenius de la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia ha estat guardonat pel SEPIE (Ministeri d’Educació,Cultura i Esport) amb un Reconeixement a la Qualitat. En total, s’han lliurat 13 guardons i el nostre equip ha merescut un d’ells, en concret, el concedit als projectes del sector d’Educació Escolar.

La nostra experiència ha estat reconeguda pel SEPIE amb aquestes paraules: “Iniciatives en xarxa d’aquest tipus es converteixen en veritables laboratoris de reflexió col·lectiva i d’impuls social afavorint la sostenibilitat i continuïtat del caràcter internacional dels centres.”

El guardó s’ha lliurat el dia 9 de desembre de 2015  a les Jornades Anuals de Difusió Erasmus +, celebrades a Madrid, i ho hem rebut de les mans del secretari d’Estat d’Educació (MECD), En Marcial Marín Hellín.
Ha estat un moment molt emocionant i una satisfacció enorme veure reconegut el treball d’anys d’internacionalització del Col·legi Hernández i la consolidació de la xarxa creada amb altres centres de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia: IES Salvador Gadea (Aldaia), IES Isabel de Villena (València), CC Escolapias (València), CC María Inmaculada (Aguilas), IES Broch i Llop (Villareal), CEIP Cervantes (Algemesi), IES La Creueta (Onil),IES Floridablanca (Múrcia) i CEIP Vila Romana (Catarroja).

ENHORABONA A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL COL·LEGI HERNÁNDEZ. TOTS TINGUEU UNA PART D’AQUEST PREMI!!!